5 Nisan 2014 Cumartesi

PAZARLARI HİÇ SEVMEM !

Cuma akşamına izleyecek film seçerken karşıma o çıktı: Pazarları Hiç Sevmem.

Pazarlar neden sevilmez ki dedim kendi kendime... Eğer tatilseniz ve çalışmıyorsanız tabi ki...

Filmin merakımı cezbeden isminden sonra fragmanı da dikkatimi çekti. İlk izlenim olarak iki yalnız insanın hayatlarının kesişmesini izleyeceğim sanmıştım. İzledim... Öyleydi... Ama farklılıklar vardı.

Konusunu özetlemek gerekirse, babasının son isteğini yerine getirmek isteyen Oğuz'un en olmadık zamanda Denizle kesişen hayatlarını konu alıyor.



Oyunculara gelirsek...

Pek çok yapımda severek izlediğim Melisa SÖZEN, ismini ilk kez duyduğum Edhem DİRVANA, Ezgi MOLA, Ayşen GRUDA, Umut KURT, Hasibe EREN yer alıyor.

Filme ilgili beklentim büyüktü aslında. Son zamanlarda ilgimi en çok çeken filmdi. Fakat filmi izlemeye başladığımda senaryodaki (bana göre) kopukluklar ilgimi dağıttı.

Sinemada, gerek yönetmenlerin gerekse senaristin izleyiciye doldurabileceği boşluklar bırakması gerektiğini düşünüyorum. Yalnız bu filmde bu boşluklar biraz fazla kaçmış, bu da filmde yer yer kopukluğa yol açmış. Yine de ödüllü görüntüsü, Nil KARAİBRAHİMGİL imzalı müzikleri ve başarılı oyunculuklar için izlenebilir. Senaryoya rağmen film bitiminde yüzünüzde ufak bir tebessüm beliriyor.


1 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim. Sevindim bende:)

    Takibe beaşlıyorum. İyi günler...

    YanıtlaSil